Tájékoztató

A kialakult koronavírus helyzettel összefüggő intézkedések.

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

 

Ezúton tájékoztatom a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő – a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében tett – legfontosabb megelőző intézkedésekről.

 

Minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, erdei iskolát, külföldi utazást – beleértve ebbe a Határtalanul! programot – lemondunk. A péntekre (március 13.) kitűzött március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezés is elmarad. A tanulók osztálykeretben tesznek emlékezést.

A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

Kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégeztetésére. Valamennyi osztályteremben és mosdóban fertőtlenítőt tartalmazó kézmosószer áll rendelkezésre. A helyes használatot a pedagógusok folyamatosan ismertetik, valamint tájékoztató táblák kerültek kihelyezésre.

 

Felhívom a figyelmet, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

 

Kérem, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

 

Mindannyiunk elemi érdeke, hogy gyermekeink és saját magunk egészégének megőrzése érdekében a fertőzést megelőzzük.

 

Segítő együttműködését megköszönve!

 

Erdei Ferenc

intézményvezető

Pályázatok